top of page

Handige weetjes over onze Winterfair

Hoe kom ik bij de Winterfair?
Met de auto
Navigatie adres: Edeseweg 120, Bennekom.

Met de trein
Neem dan treinstation Ede-Wageningen. Vervolgens neem je de bus naar Bennekom, want lopen is toch net iets te ver.

Waar mag ik parkeren op het terrein?

Klik je hier, dan lees je alles over ons parkeerbeleid

Zijn er entreekosten?
Nee, natuurlijk niet! Elk Differenzz Event bezoek je GRATIS! Dus de Winterfair ook.

Is de Roofvogelshow gratis?
Jazeker! Op beide Winterfairdagen kan je om 12.00 uur en 14.30 uur de imposante roofvogelshow gratis bewonderen. De show vind je op het terrein van Kasteel Hoekelum. Niet te missen als je de Winterfair bezoekt!

Mag ik mijn hond meenemen?
We zijn te gast op de terreinen van Kasteel en Boerderij Hoekelum. Daarom vragen we je honden aan de lijn te houden. En houd rekening met de normale richtlijnen! In de binnenruimten zijn honden niet toegestaan!

Is er EHBO?
Heb je EHBO hulp nodig? Dan lopen er opgeleide EHBO’ers rond. Je kunt je ook melden bij onze informatiekraam of bij 1 van de deelnemers.

Is er een pinautomaat op het terrein?
We hebben geen pinautomaat om cash geld te innen tijdens de Winterfair. Wel hebben diverse kraamhouders mobiele pinapparaten. Misschien overbodig om te melden, maar je kunt niet bij deelnemers of ons cash geld pinnen. We raden je dus aan om genoeg contact geld mee te nemen. Anders is het centrum van Bennekom aardig dichtbij! Ga je daar even pinnen en kom je later weer terug!

Hoe betaal je bij (food)deelnemers?
Heel simpel! Je betaalt cash of met pin als de (food)deelnemer een mobiel pinautomaat heeft.

Is het terrein toegankelijk voor mijn rolstoel (of kinderwagen)?
Het ligt natuurlijk aan de rolstoel of kinderwagen, maar het buitenterrein van Kasteel en Boerderij Hoekelum is redelijk bereikbaar. Er ligt op een deel van het terrein wel grind, dus dat is lastiger. Bij regenachtig weer kan de toegankelijkheid voor een rolstoel (of kinderwagen) iets lastiger zijn helaas. Het kasteel kan je via een lift bereiken en verder zijn de binnenruimten goed begaanbaar. Een medewerker die bij het kasteel staat, kan je de weg naar de lift wijzen.

Wat als het regent?
Met regenachtig weer gaat onze Winterfair natuurlijk gewoon door! Houd er dan wel rekening mee dat het hier en daar wat drassig kan zijn op het terrein. Ook op de parkeerplaats kan het dus drassig zijn. Daar kunnen we helaas niets aan doen. Sorry voor het ongemak!

Waar mag ik roken?

De Winterfair bevindt zich op de terreinen van Kasteel en Boerderij Hoekelum. En dus is het een bosrijke omgeving. Houd daarmee svp rekening als je rookt! In alle binnenruimten is roken natuurlijk niet toegestaan.

Heb je vragen tijdens de Winterfair?
Differenzz Events loopt rond, dus stel je vragen gerust aan ons of aan 1 van onze Differenzz-medewerkers. 
Je herkent ons makkelijk aan onze felgroene keycords.

We wensen je alvast heel veel plezier!

Groetjes,
Ilse & Helen

Differenzz Events

Logo Winterfair 2019.jpg
bottom of page