top of page

Wij zijn... Ilse & Helen!

Differenzz Events is in 2015 opgericht door Ilse Maassen en Helen van Veelen. Beiden werken wij aan de hele organisatie van evenementen, het ontzorgen, de promotie, werven van deelnemers en publiek. Ilse met haar financiële- en organisatietalenten en Helen met haar marketing, communicatie- en organisatieskills. Een gouden duo, zoals zovelen ze noemen. Beetje trots beamen we dit inmiddels zelf ook.
 

Onze kijk op markten & fairs!

“Als deelnemer én bezoeker van veel verschillende fairs hebben we een breed gezichtsveld ontwikkeld! Niet alleen vanuit publieksoogpunt, maar zeker vanuit het oog van de deelnemer. We weten dus als geen ander wat er speelt en waar deelnemers én publiek behoeften aan hebben. Daarnaast luisteren én horen wij meningen van het publiek en deelnemers.  Een succesvolle basis vanaf de 1e fair in 2015!”, aldus Ilse en Helen.
 

Wil je ook iets organiseren?

Naast onze eigen fairs worden wij regelmatig gevraagd om een event aan te vullen vanuit ons netwerk, mee te denken, een event-plan te maken of om een hele organisatie van een event over te nemen. Wil je er meer over weten? Klik dan hier! 

helen en ilse zomer.jpg

Helen

ilse

IMG_4774.JPG
4.jpg
bottom of page