Onze agenda 2019

01-11-2019

Het jubileumjaar voor onze Winterfair! Dat vieren wij graag met onze 5e editie van de Winterfair op zaterdag 2 en zondag 3 november 2019. Dit jaar vindt de Winterfair plaats op de terreinen van Kasteel én Boerderij Hoekelum in Bennekom.  Het wordt weer een geweldige fair met veel verschillende kraampjes en hun fantastische aanbod, lekker eetplein, leuk kidsvermaak en onze eigen 'kunstgalerie'! Vergeet niet een kijkje te nemen in het Kasteel waar nog meer deelnemers staan. Vergeet ook vooral niet een kijkje te nemen in het Kasteel en het Koetshuis voor nog meer (kunst)deelnemers!

Zet 'm alvast in je agenda!

02-11-2019

Op zaterdag  2 én zondag 3 november 2019 vindt de jubileumeditie van onze Winterfair plaats. Je bent dan weer welkom op de terreinen van Kasteel én Boerderij Hoekelum in Bennekom. Je ontmoet genoeg kraampjes met een mooi en divers aanbod, heerlijk eetplein, leuk kindervermaak en nog veel meer. Dit wil je natuurlijk niet missen! Als je er toch bent, neem dan gelijk een kijkje in het Kasteel en het Koetshuis voor nog meer (kunst)deelnemers!

Please reload

Benieuwd naar onze fairs in 2020? Leuk! 
In november vind je op onze site de data en inschrijfmogelijkheden voor onze fairs in 2020.
Houd de website dus in de gaten! Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief door hier te klikken!  

Powered by:

Klik op de logo's voor meer informatie.

Ede Marketing.jpg
Meer ontdekken in de gemeente Ede?
O
p Bezoek-Ede.nl vindt u
nog veel meer mooie activiteiten, plekken. Klik hiernaast op het logo om gelijk naar de site te gaan.

Hypotheekshop Ede

Differenzz Events  |  mail: hallo@differenzz.nl  |  Kamer van Koophandel: KVK 64760529